Bravčové karé bez kosti

Bravčové karé bez kosti

Bravčové karé bez kosti

Karé je veľmi kvalitnou časťou bravčoviny. Predstavuje suchší druh bravčového mäsa s nižším obsahom tuku.

Vďaka širokým možnostiam využitia je najpreferovanejšou časťou bravčoviny. Je vhodné na pečenie vcelku, na dusenie nakrájané na plátky, na prípravu vyprážaných rezňov ako aj na údenie. Kosť z bravčového karé sa vvynikajúco hodí do nedeľného vývaru.

Kúpte si karé a nechajte si ho pripraviť našimi pracovníkmi podľa Vášho želania ako celok alebo na plátky. 

Vyskúšajte karé podľa nášho receptu:
Karé so šípkovou omáčkou
Ďalšie recepty...

Neobsahuje lepokNeobsahuje lepok
Slovenský produktSlovenský produkt
Z vlastného chovu alebo farmyZ vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územiaObmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °CSkladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziťMožno zamraziť
5.65 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie