Bravčová panenka

Bravčová panenka

Bravčová panenka

Bravčová panenka, známa aj ako sviečková, jednoznačne predstavuje najjemnejšiu a najkvalitnejšiu časť bravčoviny. 

Najčastejšie sa používa na prípravu steakov a medailónikov, ale je vhodná aj na pečenie vcelku a dusenie. V prípade, že sa pohrávate s myšlienkou marinovania, smelo do toho, panenka je správnou voľbou.

Panenka je dokonalá sama osebe, preto neponúkame možnosť ďalšieho spracovania, ale vždy ju posielame vcelku.

Pripravte si panenku podľa nášho receptu: 
Bravčová panenka s hlivou ustricovou
Ďalšie recepty...
 

Zloženie a nutričné hodnoty

Zloženie

Zloženie: jednozložkový tovar.

Nutričné hodnoty

Výrobca: 
ISTERMEAT a.s.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Z vlastného chovu alebo farmy
Z vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziť
Možno zamraziť
8.38 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie