Bravčová panenka

Bravčová panenka

Bravčová panenka

Bravčová panenka, známa aj ako sviečková, jednoznačne predstavuje najjemnejšiu a najkvalitnejšiu časť bravčoviny. 

Najčastejšie sa používa na prípravu steakov a medailónikov, ale je vhodná aj na pečenie vcelku a dusenie. V prípade, že sa pohrávate s myšlienkou marinovania, smelo do toho, panenka je správnou voľbou.

Panenka je dokonalá sama osebe, preto neponúkame možnosť ďalšieho spracovania, ale vždy ju posielame vcelku.

Pripravte si panenku podľa nášho receptu: 
Bravčová panenka s hlivou ustricovou
Ďalšie recepty...
 

Neobsahuje lepokNeobsahuje lepok
Slovenský produktSlovenský produkt
Z vlastného chovu alebo farmyZ vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územiaObmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °CSkladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziťMožno zamraziť
8.38 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie