Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece je charakteristické svojim vnútrosvalovým tukom, napriek tomu sa nepovažuje za mastné mäso. 

Keďže bravčové plece nepatrí medzi suché mäsá, je vhodné na varenie rôznych gulášov, obdobne je vhodné na pečenie vcelku, na dusenie, grilovanie a údenie.

Kúpte si bravčové plece a nechajte si ho pripraviť našimi pracovníkmi podľa Vášho želania ako celok alebo na plátky.

Vyskúšajte kapustnicu s bravčovým plieckom podľa nášho receptu:
Vianočná kapustnica s domácou klobásou
Ďalšie recepty...

Neobsahuje lepokNeobsahuje lepok
Slovenský produktSlovenský produkt
Z vlastného chovu alebo farmyZ vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územiaObmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °CSkladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziťMožno zamraziť
4.21 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie