Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece je charakteristické svojim vnútrosvalovým tukom, napriek tomu sa nepovažuje za mastné mäso. 

Keďže bravčové plece nepatrí medzi suché mäsá, je vhodné na varenie rôznych gulášov, obdobne je vhodné na pečenie vcelku, na dusenie, grilovanie a údenie.

Kúpte si bravčové plece a nechajte si ho pripraviť našimi pracovníkmi podľa Vášho želania ako celok alebo na plátky.

Vyskúšajte kapustnicu s bravčovým plieckom podľa nášho receptu:
Vianočná kapustnica s domácou klobásou
Ďalšie recepty...

Zloženie a nutričné hodnoty

Zloženie

Zloženie: jednozložkový tovar.

Nutričné hodnoty

Výrobca: 
ISTERMEAT a.s.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Z vlastného chovu alebo farmy
Z vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziť
Možno zamraziť
4.21 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie