Som taký prázdny.
Bravčové plece bez kosti
Bravčové plece je charakteristické svojim vnútrosvalovým tukom, napriek tomu sa nepovažuje za mastné mäso.
Keďže bravčové plece nepatrí medzi suché mäsá, je vhodné na varenie rôznych gulášov, obdobne je vhodné na pečenie vcelku, na dusenie, grilovanie a údenie.
Kúpte si bravčové plece a nechajte si ho pripraviť našimi pracovníkmi podľa Vášho želania ako celok alebo na plátky.
Vyskúšajte kapustnicu s bravčovým plieckom podľa nášho receptu:
Vianočná kapustnica s domácou klobásou
Ďalšie recepty...
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
Zloženie: jednozložkový tovar.
Nutričné hodnoty
Balenie:
Čerstvé mäso: chladený tovar, balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení.
Výrobca:
ISTERMEAT a.s., Povodská cesta 14, 929 01 Dunajská Streda

Neobsahuje lepok

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia

Skladujte pri teplote od 0 do +4°C

Možno zamraziť

Na varenie
5.55 € / kg