Som tak prázdny.
Bravčové plece bez kosti
6.89 € / kg
Bravčové plece je charakteristické svojím vnútrosvalovým tukom, napriek tomu sa nepovažuje za mastné mäso. Keďže bravčové plece nepatrí medzi suché mäsá, je vhodné na varenie rôznych gulášov, ale aj na pečenie vcelku, dusenie, grilovanie a údenie.
Vyskúšajte kapustnicu s bravčovým plieckom podľa nášho receptu:
Vianočná kapustnica s domácou klobásou
Ďalšie recepty...
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
jednozložkový tovar
Nutričné hodnoty
Balenie:
Čerstvé mäso: chladený tovar balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení
Výrobca:
ISTERMEAT a.s., Povodská cesta 14, 929 01, Dunajská Streda

Neobsahuje lepok

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia

Skladujte pri teplote od 0 do +4°C

Možno zamraziť

Vhodné na gril

Na varenie