Som taký prázdny.
Bravčová krkovička bez kosti
Bravčová krkovička predstavuje hornú časť krku. Táto časť mäsa je charakteristická prerastením vnútrosvalovým tukom, vďaka čomu ide o mäso šťavnatejšieho charakteru.
Bravčová krkovička je vhodná na prípravu vyprážaných rezňov, grilovanie, marinovanie alebo pečenie vcelku a údenie.
V našej ponuke nájdete možnosť zvoliť si spôsob spracovania vcelku alebo na plátky.
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
Zloženie: jednozložkový tovar.
Nutričné hodnoty
Balenie:
Čerstvé mäso: chladený tovar, balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení.
Výrobca:
ISTERMEAT a.s., Povodská cesta 14, 929 01 Dunajská Streda

Neobsahuje lepok

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Skladujte pri teplote od 0 do +4°C

Možno zamraziť

Na varenie
5.99 € / kg