Bravčová krkovička bez kosti

Bravčová krkovička bez kosti

Bravčová krkovička bez kosti

Bravčová krkovička predstavuje hornú časť krku. Táto časť mäsa je charakteristická prerastením vnútrosvalovým tukom, vďaka čomu ide o mäso šťavnatejšieho charakteru. 

Bravčová krkovička je vhodná na prípravu vyprážaných rezňov, grilovanie, marinovanie alebo pečenie vcelku a údenie.

V našej ponuke nájdete možnosť zvoliť si spôsob spracovania vcelku alebo na plátky.

Neobsahuje lepokNeobsahuje lepok
Slovenský produktSlovenský produkt
Z vlastného chovu alebo farmyZ vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územiaObmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °CSkladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziťMožno zamraziť
5.15 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie