Som taký prázdny.
Kuracie prsia
Kuracie prsia sú považované za najcennejšiu časť kuracieho mäsa. Predstavujú suchší druh kuracieho mäsa s nižším obsahom tukov.
Vďaka širokým možnostiam využitia sú najpoužívanejšou časťou kuraciny. Sú vhodné na pečenie vcelku ako tzv. kuracie steaky, na dusenie ako plátky, na prípravu vyprážaných rezňov ako aj na opekanie a prípravu soté.
Pripravte si kuracie prsia podľa nášho receptu:
Bakoňské kuracie prsia
Kuracie prsia na banícky spôsob
Ďalšie recepty...
Zloženie a nutričné hodnoty
Zloženie
Zloženie: jednozložkový tovar.
Nutričné hodnoty
Výrobca:
ISTERMEAT a.s.

Neobsahuje lepok

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia

Skladujte pri teplote 0-6 °C

Možno zamraziť
6.98 € / kg