Kuracie prsia

Kuracie prsia

Kuracie prsia

Kuracie prsia sú považované za najcennejšiu časť kuracieho mäsa. Predstavujú suchší druh kuracieho mäsa s nižším obsahom tukov.

Vďaka širokým možnostiam využitia sú najpoužívanejšou časťou kuraciny. Sú vhodné na pečenie vcelku ako tzv. kuracie steaky, na dusenie ako plátky, na prípravu vyprážaných rezňov ako aj na opekanie a prípravu soté.

Pripravte si kuracie prsia podľa nášho receptu:
Bakoňské kuracie prsia
Kuracie prsia na banícky spôsob
Ďalšie recepty...

Neobsahuje lepokNeobsahuje lepok
Slovenský produktSlovenský produkt
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územiaObmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °CSkladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziťMožno zamraziť
6.98 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie