Súvisiace produkty
suché červené víno
Víno vyrobené tradičným procesom, ktorý sa používa pri príprave červeného vína. Jeho farba je rubínovo červená, vo vôni nájdete všetky tóny charakterizujúce Frankovku modrú: predovšetkým škoricu, čerešne a ríbezle. Základom chute je zamat červených bobúľ, ktorú dotvárajú tóny zaoblených trieslovín zo zrenia v drevených sudoch. Vďaka skvelým základným ingredienciám a dlhodobej macerácii a tiež zreniu v 1200-litrových Kádár Harmony sudoch. Vďaka jemnému spracovaniu hrozna nesie v sebe víno pozdrav od životaplného viniča s odkazom na osobitý charakter chľabských vínnych rév.
Podávajte pri teplote 13-14 °C v pohároch na červené víno s objemom 580–620 ml.
Vhodné kombinácie vína a pokrmov: pečené kačacie a husacie mäso, sedliacka krkovička,mangalica cigáro, lekvár čerešňový, ovocné snejky jablko-slivka
Obsah alkoholu (%): 13,18
Obsah zvyškového cukru (g/l): 3,00
Obsah kyselín (g/l): 6,14
Možnosť zakúpenia darčekového balenia k výberu ktoréhokoľvek vína Világi Winery.