Kurča celé BEZ DROBKOV

Kurča celé BEZ DROBKOV

Kurča celé BEZ DROBKOV

Kuracie mäso je v porovnaní s tmavšími druhmi mäsa chudobné na tuky. Z tohto dôvodu je ľahko stráviteľným a zároveň skutočne preferovaným druhom mäsa. Kuracina je aj zdrojom bielkovín, minerálnych látok ako napr. zinku, železa, draslíka a horčíka. 

Kurča celé s drobkami predstavuje kurča vcelku aj s kožou, vypitvané, bez hlavy, krku a behákov. Najčastejšie sa používa na pečenie a grilovanie. Je vhodné aj na prípravu vývaru. 

 

Zloženie a nutričné hodnoty

Zloženie

Zloženie: jednozložkový tovar.

Nutričné hodnoty

Balenie: 
Čerstvé mäso: chladený tovar, balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení.
Výrobca: 
Hydina PIERKO, s.r.o., Gaštanový rad 4168/9, 929 01 Dunajská Streda
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziť
Možno zamraziť
Na varenie
Na varenie
3.79 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie