Bravčový bok bez kosti

Bravčový bok bez kosti

Bravčový bok bez kosti

Bok alebo bôčik predstavuje mäso z rebrovej časti bravčoviny. Pri tejto časti sa strieda svalovina s tukom. Má vyšší obsah tuku. 

Je vhodný na pečenie vcelku, mletie a tiež na plnenie či špikovanie.

Kúpte si bok a nechajte si ho pripraviť našimi pracovníkmi podľa Vášho želania ako celok alebo na plátky. 

Neobsahuje lepokNeobsahuje lepok
Slovenský produktSlovenský produkt
Z vlastného chovu alebo farmyZ vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územiaObmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °CSkladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziťMožno zamraziť
4.49 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie