Bravčový bok bez kosti

Bravčový bok bez kosti

Bravčový bok bez kosti

Bok alebo bôčik predstavuje mäso z rebrovej časti bravčoviny. Pri tejto časti sa strieda svalovina s tukom. Má vyšší obsah tuku. 

Je vhodný na pečenie vcelku, mletie a tiež na plnenie či špikovanie.

Kúpte si bok a nechajte si ho pripraviť našimi pracovníkmi podľa Vášho želania ako celok alebo na plátky. 

Zloženie a nutričné hodnoty

Zloženie

Zloženie: jednozložkový tovar.

Nutričné hodnoty

Balenie: 
Čerstvé mäso: chladený tovar, balený v ochrannej atmosfére alebo vo vákuovom balení.
Výrobca: 
ISTERMEAT a.s., Povodská cesta 14, 929 01 Dunajská Streda
Neobsahuje lepok
Neobsahuje lepok
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Z vlastného chovu alebo farmy
Z vlastného chovu alebo farmy
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Obmedzenie dodávky mimo vymedzeného územia
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Skladujte pri teplote 0-6 °C
Možno zamraziť
Možno zamraziť
Na varenie
Na varenie
4.49 € / kg
kg

Ďalšie produkty z tejto kategórie