Brašovská pečienka

Brašovská pečienka

Brašovská pečienka

Ingrediencie:

  • 60-80 dkg kuracie alebo bravčové mäso
  • 10-15 dkg slanina
  • 2 ks cibule
  • kečup (paradajková omáčka)
  • paprika mletá
  • soľ
  • čierne korenie mleté
  • 1-2 strúčik cesnaku
  • čili

 

 

Príprava:

Mäso, slaninu a cibuľu nakrájame na kocky. Slaninu opražíme na masti. Opraženú slaninu vyberieme a na masti opražíme na kocky pokrájanú cibuľu, cesnak a mäso. Opražené mäso osolíme, okoreníme. Pridáme aj opraženú slaninu, podlejeme paradajkovou omáčkou alebo kečupom. Zakryjeme a podusíme do mäkka. Občas pomiešame a ak treba podlejeme trochou vody. Podávame opekanými zemiakmi a uhorkovým šalátom. Dobrú chuť!

Ďalšie recepty

HALUŠKY

HALUŠKY

Halušky sú veľmi obľúbenou prílohou k rôznym druhom mäsa pripravených na šťave, perkeltom či k...
Čítať ďalej...

Stránky